Home » Taxeren

 

 

Taxeren


Wilt u graag horloges of sieraden laten taxeren? Dan helpen wij u bij Juwelier Schute graag verder. Wij voorzien uw waardevolle sieraden van een loepzuivere taxatie door een gediplomeerd taxateur. Laat uw kostbaarheden taxeren en ontdek wat ze waar zijn!

Sieraden en horloges taxeren wij graag voor u

Tomas Schute is een gediplomeerd taxateur van juweliersartikelen. Door zijn jarenlange ervaring en verkregen kennis op het gebied van juwelen, is hij in staat om u op deskundige wijze te adviseren bij zowel uw aankopen als bij het taxeren van de kostbare goederen die u meebrengt. U kunt uw sieraden en horloges laten taxeren voor bijvoorbeeld de verzekering of wanneer u de kostbaarheden graag wilt verkopen. Het laten taxeren van sieraden en horloges duurt bij ons in Rosmalen gemiddeld één tot twee weken. Uiteraard kunt u altijd bij ons binnenlopen voor een prijsindicatie en/of voor meer advies wanneer u dat wenst. Wij staan voor u klaar in onze winkel. Daar helpen wij u ook graag met onze andere diensten, zoals graveerwerk of het repareren of ontwerpen van sieraden.

Kom langs in onze winkel

Heeft u sieraden of horloges die u graag wilt laten taxeren door ons? Kom langs in onze winkel in Rosmalen en we helpen u graag verder. Wij zijn van dinsdag tot en met zaterdag geopend en heten u van harte welkom. Heeft u alvast een aantal vragen of wilt u meer informatie ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op via 073 – 5218871 en wij staan u graag te woord.