Home » Sieraden repareren of ontwerpen

 

 

Sieraden repareren of ontwerpenTomas Schute is een ervaren goudsmid en kan veel sieraden zelf repareren of ontwerpen tot een ‘nieuw’ sieraad.
Een reparatie duurt gemiddeld 1 á 2 weken.
Bij het ontwerpen is het fijn om te weten wat de mogelijkheden zijn en wat daarvan de kosten zijn.
Tomas Schute is altijd aanwezig om u het juiste advies geven.

Uw eigen ontwerp
Als u nog oude (versleten) sieraden, een trouwring, of een losse edelsteen bezit, is het zonde dat daar niets mee gebeurt. U kunt in ons atelier van dit materiaal een nieuw droomsieraad laten maken.

Hoe gaat het te werk?
Kom eens binnen voor een vrijblijvend gesprek. We inventariseren samen uw wensen. We tekenen en ontwerpen samen met u het sieraad, zoals u het graag wilt. We houden rekening met het hergebruik van uw eigen materialen en zullen met u meedenken over de vorm en uitvoering. Vervolgens maken wij een prijsopgave voor u. Dan pas beslist u of u ons de opdracht geeft en wij voor u aan de slag kunnen. Daarna wordt de levertijd afgesproken. De prijs is definitief, daar kunt u van op aan. U ontvangt een ontvangstbewijs, waarop alle afspraken zijn vastgelegd. Is er tijdens het smeden nog overleg nodig, dan nemen wij contact met u op. Wij zijn er van overtuigd, dat u door deze werkwijze maximale inbreng en inspraak heeft. In feite wordt het sieraad ook een beetje uw eigen ontwerp.

Maar bovenal: het is uniek!