Sieraden Oss

N

Klantvriendelijk

N

Vakkennis

N

Service van de echte juwelier

Sieraden Oss


Voor alledaagse sieraden en prachtige trouwringen bent u bij Juwelier Schute nabij Oss aan het juiste adres. Wij oefenen al meer dan 30 jaar met plezier het juweliersvak uit. Door deze ervaring hebben wij dan ook een veelzijdige collectie opgebouwd en kennen alle ins en outs van de branche. Dat is niet het enige wat u van ons mag verwachten. U profiteert ook van uitstekende nazorg en service. Tot snel bij Juwelier Schute!

Mooie trouwringen en alledaagse sieraden bij juwelier dichtbij Oss

Treedt u binnenkort in het huwelijk? Of zoekt u een cadeau voor uw moeder of beste vriend(in)? Bij Juwelier Schute in Rosmalen, in de buurt van Oss, vindt u altijd de sieraden die passen bij uw situatie. Zo vindt u onder andere de volgende alledaagse sieraden in ons aanbod:

  • Oorbellen;
  • Armbanden;
  • Vriendschapsringen;
  • Kettingen.

Ook voor ieder huwelijk bieden wij vanuit onze winkel dichtbij Oss prachtige trouwringen. In iedere stijl, in iedere prijsklasse en voor iedere uitstraling bieden wij trouwringen aan. Hierdoor vindt ieder koppel de perfecte trouwringen.

Meer dan alleen sieraden

In onze winkel in de omgeving van Oss bieden wij meer dan alleen sieraden aan. U treft een divers assortiment aan horloges van toonaangevende merken. U kunt hierbij denken aan merken als Seiko, Guess, ROSEFIELD en Pulsar.

Tot ziens bij Juwelier Schute!

Wij heten u van harte welkom bij Juwelier Schute in Rosmalen (dichtbij Oss). Wij voorzien u graag van passend advies voor het maken van een weloverwogen keuze. Heeft u weinig tijd om langs te komen? Bestel dan eenvoudig uw gewenste sieraden in de webshop. Wij zorgen voor een snelle levering en uitstekende nazorg. Bij vragen of voor meer informatie belt u naar 073 – 5218871.