Over ons


Tomas Schute

Mijn naam is Tomas Schute (27), trotse mede- eigenaar van Juwelier Schute te Rosmalen. Vanaf 1 juli 2017 hebben mijn vrouw Rianne en ik de stap gemaakt om het familiebedrijf voort te zetten. Zelf heb ik meerdere opleidingen gedaan om zo veel mogelijk kennis te vergaren omtrent het vak. Zo heb ik de opleiding tot juwelier ondernemer gedaan, ben ik Nederlands edelsteenkundige, gecertificeerd taxateur en heb ik de cursus goudsmid reparatiewerk gedaan. Zelf draag ik graag mijn Seiko premier horloge omdat het een perfecte combinatie is van een mooi, chique en klassiek horloge maar ook een sportieve uitstraling heeft!

Rianne Schute

Mijn naam is Rianne Schute (24), trotse mede- eigenaar van Juwelier Schute te Rosmalen. Zelf draag ik graag een ring die mijn man; Tomas zelf heeft ontworpen en gemaakt. Het is een prachtige solitair met de edelsteen Tourmalijn. Het is zijn eerste ontwerp en creatie die hij heeft gemaakt en ik ben er ook zeker trots op. Ik draag de ring elke dag en laat hem graag aan iedereen zien!

Ans Koppens

Voor velen is Ans een vertrouwd gezicht. Zij was namelijk al ruim 10 jaar werkzaam bij juwelier Schute voordat Tomas en Rianne Schute de zaak overnamen. Met haar uitgebreide ervaring zal zij u goed kunnen adviseren.

Roos Daalderop

Sinds juli 2018 is Roos Daalderop toegevoegd aan ons team. Vol enthousiasme is ze in september begonnen aan de opleiding tot juwelier en loopt ze haar stage bij ons in Rosmalen. Leergierig als ze is heeft ze al een hoop kennis opgedaan en staat ze vrolijk klaar om u te helpen.

Janelle Menkehorst