Horloges Oss

N

Klantvriendelijk

N

Vakkennis

N

Service van de echte juwelier

 

 

Home » Horloges Oss

 

 

Horloges Oss


Voor horloges in de omgeving van Oss en Berlicum bent u bij de winkel van Juwelier Schute aan het juiste adres. Met een ruim assortiment aan horloges van toonaangevende merken vindt u altijd het uurwerk waar u naar zoekt. Komt u er even niet uit? Dan helpen onze ervaren medewerkers u al te graag. Dankzij onze jarenlange ervaring in het juweliersvak weten wij alle ins en outs van horloges en kunnen u van persoonlijk advies voorzien. Ideaal, nietwaar?

Horloges van topmerken verkrijgbaar in horloge winkel nabij Oss en Berlicum

U vindt in onze winkel in Rosmalen, in de buurt van Oss en Berlicum, altijd het horloge dat bij u past. Deze zal voldoen aan uw wensen, maar ook passen bij uw persoonlijkheid en de stijl waar u naar zoekt. In ons assortiment vindt u namelijk topmerken die allen over hun eigen kenmerken beschikken, zoals:

Het mag duidelijk zijn dat het een uiteenlopend assortiment is. Zo kennen de horloges van Ice Watch een heel ander design dan de fraai vormgegeven horloges van Boccia en Guess. Bovengenoemde merken zijn slechts een aantal merken van horloges die u in onze winkel nabij Oss en Berlicum aantreft.

Uitstekende nazorg en service

Bij Juwelier Schute kunt u terecht voor meer dan enkel het kopen van een horloge. De reparatie van horloges, het vervangen van batterijen of het herstellen van kapotte sieraden behoren ook tot onze dagelijkse bezigheden. Zo bent u altijd verzekerd van uitstekende nazorg en service. Dat is wel zo fijn, nietwaar?

Bestel online of kom langs in onze winkel

Heeft u tussen de verschillende horloges het geschikte horloge gevonden waar u naar op zoek was? Bestel deze eenvoudig online waarna wij zorgen voor een correcte levering. Wilt u liever de horloges waar u tussen twijfelt passen in onze winkel in Rosmalen, dichtbij Oss en Berlicum? Dat kan! Wij zijn van maandag tot en met zaterdag geopend en heten u van harte welkom. Heeft u alvast een aantal vragen? Neem dan contact met ons op via 073 – 5218871.