Horloges bestellen

N

Klantvriendelijk

N

Vakkennis

N

Service van de echte juwelier

Horloges bestellen


Bij Juwelier Schute vindt u tussen de verschillende horloges altijd de passende horloge die u eenvoudig online kunt bestellen. Altijd? Ja, altijd. Wij beschikken over jarenlange ervaring in het juweliersvak waardoor we altijd op de hoogte zijn van de laatste trends en u altijd van advies kunnen voorzien. Zo vindt u het horloge dat zowel aan uw wensen voldoet als bij uw persoonlijkheid past. Bekijk op uw gemak onze webshop en plaats uw bestelling.

Horloges eenvoudig te bestellen in de webshop

Heeft u geen tijd om de winkelstraat af te struinen op zoek naar een geschikt horloge? Omdat u veel werkt of vaak op uw kind(eren) moet letten? Geen probleem. Tegenwoordig kunt u zo veel producten, zoals horloges, kleding en elektronica, online bestellen. Ook bij Juwelier Schute. U vindt een divers assortiment aan horloges van topmerken. Wij hebben onder andere horloges van Guess, Ice Watch, Seiko en Rosefield in ons assortiment opgenomen. Door de veelzijdigheid van alle merken vindt u altijd het horloge dat bij u past. Uw gewenste horloge plaatst u vervolgens in uw winkelmandje en u doorloopt binnen enkele stappen het bestelproces. U betaalt op veilige wijze via iDEAL waarna wij zorgen voor een snelle levering en goede nazorg!

Uitstekende service

Is uw horloge defect of zijn de batterijen leeg? Wij zorgen dat het in orde komt! Heeft u vragen of wenst u meer informatie over het bestellen van horloges? Neem dan telefonisch contact met ons op via 073 – 5218871. Uiteraard kunt u ook langskomen in onze winkel aan de Achter de Driesprong 1 in Rosmalen.

Achter de Driesprong 1
5241 TK
Rosmalen

T: 073-5218871
E: info@juwelierschute.nl