Horloge Den Bosch

N

Klantvriendelijk

N

Vakkennis

N

Service van de echte juwelier

 

 

Home » Horloge Den Bosch

 

 

Horloge Den Bosch


Wilt u een nieuw horloge kopen of zoekt u een winkel in de omgeving van Den Bosch die een reparatie aan uw horloge kan uitvoeren? In beide gevallen kunt u uitstekend terecht bij Juwelier Schute in Rosmalen. Al ruim 30 jaar oefenen wij het juweliersvak met veel plezier uit. We hebben door de jaren heen een prachtige collectie aan sieraden en horloges opgebouwd. Deze koopt u in onze winkel. Het is maar net waar uw voor keur naar uitgaat.

Nieuw horloge kopen? Ruime keuze aan topmerken nabij Den Bosch!

In onze winkel in Rosmalen, nabij Den Bosch, vindt u altijd een horloge dat past bij uw persoonlijkheid en bij de stijl waar u naar op zoek bent. Wij hebben namelijk horloges van topmerken in ons assortiment opgenomen, zoals:

  • Boccia: marktleider op het gebied van titanium sieraden en horloges. U herkent deze horloges aan het strakke, eigentijdse én innovatieve design. Doorgaans wordt het titanium gecombineerd met leder of keramiek. Dit geeft een Boccia horloge een luxe uitstraling.
  • Seiko: horloges van dit merk zijn wereldwijd bekend vanwege de geraffineerde designs en technologieën. Het merk staat sinds de oprichting voor kwaliteit, finesse en focus. En dat is merkbaar.
  • Bering: met de horloges van het merk Bering wordt de puurheid van Antarctica vertegenwoordigd. Ontwerper René Kaerskov werd overdonderd door de pure schoonheid, oneindigheid en het wijde witte landschap. Dit gevoel verwerkt hij in zijn designs.
  • Ice Watch: deze krachtige en waterdichte horloges zijn verkrijgbaar in een brede waaier aan kleuren en zijn geschikt voor alle leeftijden.
  • Zinzi: Bij de stijlvolle horloges van dit merk heb je veel keuze wat betreft de kleur van de band. Ook de kleur van de kast bepaal je zelf: zilver, goud, of rosé. Zo vind je zeker het perfecte horloge in dit assortiment.

Dit zijn slechts een aantal toonaangevende merken van horloges die in de winkel nabij Den Bosch kunt kopen. Weet u al voor welk merk u kiest? Dankzij onze jarenlange ervaring in het juweliersvak kunnen wij u, indien gewenst, van persoonlijk advies voorzien.

Meer dan alleen de verkoop van horloges

Naast het verkopen van horloges houdt Juwelier Schute, gevestigd in de buurt van Den Bosch, zich bezig met de reparatie van horloges. Zo zijn het vervangen van batterijen van een horloge en het testen op waterdichtheid dagelijkse werkzaamheden. U vindt in onze winkel tal van sieraden: van trouwringen tot prachtige oorbellen en van kettingen met diamanten tot basic ringen.

Laat uw horloge repareren in onze winkel

Wilt u een reparatie laten uitvoeren aan uw horloge of een nieuw horloge kopen bij de winkel van Juwelier Schute nabij Den Bosch? Breng dan een bezoek aan onze winkel in Rosmalen. Wij heten u van harte welkom. Heeft u vragen? Of wenst u meer informatie over een specifiek merk of de reparatie van een horloge dichtbij Den Bosch? Bel dan gerust even naar 073 – 5218871.