Home » Het Team

 

 

Het team


Tomas Schute

Mijn naam is Tomas Schute (28), trotse mede- eigenaar van Juwelier Schute te Rosmalen. Op 1 juli 2017 hebben mijn vrouw Rianne en ik de stap gemaakt om het familiebedrijf voort te zetten. Zelf heb ik meerdere opleidingen gedaan om zo veel mogelijk kennis te vergaren omtrent het vak. Zo heb ik de opleiding tot juwelier ondernemer gedaan, ben ik Nederlands edelsteenkundige, gecertificeerd taxateur en heb ik de cursus goudsmid reparatiewerk gedaan. Zelf draag ik graag mijn Seiko premier horloge omdat het een perfecte combinatie is van een mooi, chique en klassiek horloge met een sportieve uitstraling!

Rianne Schute

Mijn naam is Rianne Schute (24), trotse mede- eigenaar van Juwelier Schute te Rosmalen. Zelf draag ik graag een ring die mijn man Tomas zelf heeft ontworpen en gemaakt. Het is een prachtige solitair met de edelsteen Toermalijn. Het is zijn eerste ontwerp en creatie die hij zelf heeft gemaakt en ik ben er ook zeker trots op. De ring draag ik elke dag en laat hem graag aan iedereen zien!

Ans Koppens

Voor velen is Ans een vertrouwd gezicht. Zij is namelijk al ruim 12,5 jaar werkzaam bij juwelier Schute. Met haar uitgebreide ervaring zal zij u goed kunnen adviseren.

 

Roos Daalderop

Roos is sinds juli 2018 onderdeel van ons team. Zij volgt de opleiding tot juwelier in Schoonhoven en loopt vol enthousiasme haar stage bij ons in Rosmalen. Leergierig als ze is heeft ze al een hoop kennis opgedaan en staat vrolijk klaar om u te helpen.

Janelle Menkehorst

Ons nieuwste teamlid is Janelle. Verkopen en adviseren zit in haar bloed. Wellicht heeft u haar ooit in een andere zaak gezien? Wij zijn blij dat zij ons team is komen versterken!