Home » Het Team

 

 

Het team


Tomas Schute

Mijn naam is Tomas Schute (28), trotse mede- eigenaar van Juwelier Schute te Rosmalen. Op 1 juli 2017 hebben mijn vrouw Rianne en ik de stap gemaakt om het familiebedrijf voort te zetten. Zelf heb ik meerdere opleidingen gedaan om zo veel mogelijk kennis te vergaren omtrent het vak. Zo heb ik de opleiding tot juwelier ondernemer gedaan, ben ik Nederlands edelsteenkundige, gecertificeerd taxateur en heb ik de cursus goudsmid reparatiewerk gedaan. Zelf draag ik graag mijn Seiko premier horloge omdat het een perfecte combinatie is van een mooi, chique en klassiek horloge met een sportieve uitstraling!

Rianne Schute

Mijn naam is Rianne Schute (25), trotse mede- eigenaar van Juwelier Schute te Rosmalen. Ik ben een aantal jaren geleden het vak ingerold en wil nooit meer iets anders. Het werk geeft veel voldoening doordat er zulke prachtige of mooie verhalen vaak samen gaan met reparaties of met nieuwe sieraden en/of horloges. Zelf vind ik het geweldig om de inkoop te mogen doen. Alle nieuwe sieraden en diamanten te mogen bewonderen voordat het de etalages ingaan!

Ans Koppens

Voor velen is Ans een vertrouwd gezicht. Zij is namelijk al ruim 12,5 jaar werkzaam bij juwelier Schute. Met haar uitgebreide ervaring zal zij u goed kunnen adviseren.

Roos Daalderop

Roos is sinds juli 2018 onderdeel van ons team. Zij volgt de opleiding tot juwelier in Schoonhoven en loopt vol enthousiasme haar stage bij ons in Rosmalen. Leergierig als ze is heeft ze al een hoop kennis opgedaan en staat vrolijk klaar om u te helpen.

Janelle Menkehorst

Ons nieuwste teamlid is Janelle. Verkopen en adviseren zit in haar bloed. Wellicht heeft u haar ooit in een andere zaak gezien? Wij zijn blij dat zij ons team is komen versterken!