Home » Batterijen vervangen

 

 

De batterij van uw horloge laten vervangen


Laat de batterij van uw horloge door ons vervangen, wanneer deze leeg is. Wij adviseren u om bij een juwelier de batterijen te laten vervangen, omdat bij ondeskundig openen van de kast de garantie op het horloge vervalt. Bovendien kunt u bij gebruik van onjuist gereedschap de kast van het horloge beschadigen of erger nog, het uurwerk.

Laat de batterij van uw horloge door ons vervangen

Horlogebatterijen gaan over het algemeen – afhankelijk van gebruik, het merk horloge, meerdere functies zoals stopwatch en (temperatuurs)omstandigheden – tussen de één en twee jaar mee. Mocht de batterij eerder leeg zijn, geef dit aan en dan wordt er gekeken of de contactjes moeten worden schoongemaakt of dat er meer moet gebeuren dan alleen de batterijen van uw horloge vervangen. Wij kunnen tevens de horlogebatterij vervangen van merken die wij niet (meer) verkopen. Wij hebben bijna alle veel voorkomende batterijtypen voor horloges op voorraad. Kom hiervoor langs in onze winkel en neem direct een kijkje bij onze horlogebanden.

De kosten

De kosten voor het vervangen van de batterij in een quartzhorloge lopen uiteen
van € 7,50 tot € 15,00. Deze prijs is onder meer afhankelijk van de benodigde onderdelen, het merk horloge, type batterij en arbeidsloon. Een controle op waterdichtheid is inbegrepen bij de batterijwissel. U wordt vooraf door onze winkelmedewerkers geïnformeerd over de te verwachten kosten van de batterijwissel. Zo mogelijk is uw horloge binnen een half uurtje klaar! Bij het vervangen van de batterij van een waterdicht horloge is dit niet mogelijk. Heeft u alvast een aantal vragen? Neem dan contact met ons op via 073 – 5218871.