Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

 

Batterijen vervangen


Wanneer het horloge stopt met lopen omdat de batterij leeg is, moet deze worden vervangen. Wij adviseren u om bij een juwelier de batterijen te laten vervangen omdat bij ondeskundig openen van de kast de garantie op het horloge vervalt. Bovendien kunt u bij gebruik van onjuist gereedschap de kast van het horloge beschadigen of erger nog, het uurwerk.

Horlogebatterijen gaan over het algemeen – afhankelijk van gebruik, het merk horloge, meerdere functies zoals stopwatch, en (temperatuurs) omstandigheden –  tussen de 1 en 2 jaar mee. Mocht dit sneller gebeuren, geef dit aan dan wordt er gekeken of de kontakjes moeten worden schoongemaakt of dat er meer aan de hand is dan alleen de batterijen vervangen.

Wij kunnen ook uw horlogebatterij vervangen. Ook van horlogemerken die wij niet (meer) verkopen.
Wij hebben bijna alle veel voorkomende horloge batterijtypen op voorraad. Kom hiervoor langs in onze winkel

De kosten voor het vervangen van de batterij in een quartzhorloge lopen uiteen
van € 7,50 – € 15,00. Deze prijs is onder meer afhankelijk van de benodigde onderdelen, het merk horloge, type batterij en arbeidsloon. Een controle op waterdichtheid is inbegrepen bij de batterijwissel.

U wordt vooraf door onze winkelmedewerkers geïnformeerd over de te verwachten kosten van de batterijwissel. Zo mogelijk is uw horloge binnen een half uurtje klaar! Bij een waterdicht horloge is dit niet mogelijk.