Babyartikelen

Neem contact op

 

 

Home » Babyartikelen

 

 

Babyartikelen


Spaarpot (verzilverd)

We herinneren het ons vast allemaal nog wel: het gerinkel van de munten in je spaarpot en de blijheid als je van oma weer een paar centen had gehad die je er in mocht stoppen. Een spaarpot is voor kinderen leuk om te hebben en ook leuk om cadeau te geven!

We hebben veel verschillende spaarpotten. Zo hebben we een schoentje, een giraf, een hond, een koets, voetbal, brandweerauto en nog veel meer! En uiteraard het bekende spaarvarkentje. En om het helemaal af te maken kan er op aanvraag ook nog een naam en/of datum in gegraveerd worden!

Baby beker

Wanneer u op zoekt bent naar een luxe cadeau voor uw pasgeboren baby, of een familielid dat zojuist een zoon of dochter heeft gekregen, dan is een gegraveerde baby beker een prachtig idee. Zowel zilver als verzilverd, een baby beker is een blijvend geschenk voor zowel de ouders als het kind. Tegen extra kosten kunt u erbij niet alleen een naam of datum in de beker laten graveren, maar kunt u ook een persoonlijke boodschap achterlaten. Zo wordt uw geschenk nog persoonlijker en heeft het kind een uniek geschenk dat jaren mee zal gaan.

Rammelaar

Net een kleintje in de familie geboren en op zoek naar een mooi, blijvend cadeau? Dan is een rammelaar wellicht een leuk idee. Tegenwoordig is er een grote variatie in rammelaars gekomen. Dieren, hartjes of abstracte vormen, voor elke familie en baby is er wel een mooie rammelaar te vinden. Nu in zowel zilver als verzilverd. Sommige, platte modellen kunnen zelfs gegraveerd worden, dus graveren kan in overleg met onze medewerkers. Nu ook met bijpassend lint en mooie cadeauverpakking. In onze winkel hebben wij meerdere, prachtige modellen voor u gereed staan om te bezichtigen.

Plaatarmbanden

Bij de komst van een nieuwe baby in de familie is het al snel zoeken naar een mooi cadeau. In Nederland is het al jaren traditie om de pasgeboren baby een plaatarmbandje te geven. Deze armbanden zijn te verkrijgen in verschillende modellen. Zo zijn er normale, strakke en simpele modellen met enkel een plaatje, maar ook modellen met schattige hangertjes en sierlijke bandjes zowel in het zilver als in 14 karaats goud. Alle plaatarmbanden zijn voor lange tijd te dragen. Door een extra tussenoog in de band is de armband op te splitsen in twee verschillende lengtes: baby en peuter. Natuurlijk kunnen wij de plaatarmband voor u graveren aan zowel de voor- als achterkant. Hierdoor kunt u niet alleen de naam, maar ook de datum in het plaatje zetten. Bij aankoop van een baby plaatarmbandje is het graveren altijd gratis. Heeft u interesse in een baby plaatarmbandje, komt u dan gerust bij ons langs in de winkel om alle modellen te bekijken.

Tanden- en haarlokdoosjes

Baby’s worden snel groot. Voor we het weten rennen ze door het huis, gaan naar school en even later zijn ze groot en gaan ze het huis uit. Sommige ouders bewaren dan graag een aandenken aan de tijd dat hun zoon of dochter nog maar pas op de wereld was. Vaak gebeurd door middel van het bewaren van een lok of eerste tandje. Het opbergen van deze herinneringen is echter iets lastiger. Daarom hebben wij nu verzilverde tanden- en haarlokdoosjes. Deze doosjes functioneren niet alleen als mooie bewaardoosjes voor dierbare herinneringen, maar uw kind kan het tandendoosje ook zelf gebruiken wanneer hij of zij begint te wisselen. De doosjes zijn zowel los als samen te verkrijgen. Wanneer u ze samen wilt aanschaffen is het mogelijk om het speciale ‘baby doosjes’ pakket te bestellen, dan heeft u niet alleen beide bewaardoosjes, maar ook een zachte, pluche teddybeer voor uw kind. Komt u gerust in onze winkel langs. Het is mogelijk om de doosjes door ons te laten graveren met de naam van het kind.